LISTEN IN APP

Programi i mesditës - janar 17, 2017

cloudcast image

Get the app on Android now

Explore 15+ million radio shows, DJ mixes and podcasts made by creators worldwide.

15m

17 Jan 2017

Emisioni i mesditës fillon me buletinin e lajmeve që kanë të bëjnë me zhvillimet e fundit në Kosovë, rajon dhe botë. Në këtë emision sjellim raporte d...

Read more