Lajmet e mbrëmjes - korrik 21, 2017

cloudcast image

Get the app on Android now

Explore 15+ million radio shows, DJ mixes and podcasts made by creators worldwide.

30m

21 Jul 2017

Zëri i Amerikës në shqip me të rejat e fundit nga ngjarjet ndërkombëtare, rajonale dhe vendore. Analiza, materiale shkencore dhe rubrika kulturore